Thaiboksing (muay thai) i Oslo

Thaiboksing (muay thai) er en sport med lang historie og tradisjoner. Det er en stående kampsport som består av ulike teknikker for slag, spark og fellinger. Treningstimene i thaiboksing på Grip Gym i Oslo utvikler teknikk, styrke, hurtighet, eksplosivitet, utholdenhet, kondisjon, samt mentale ferdigheter.

Vi er kjent for et godt miljø og svært dyktige trenere med lang erfaring. Utøvere på alle nivåer er velkommen hos oss! Både barn og ungdom, nybegynnere, viderekommende og eliteutøvere vil få et godt treningstilbud på Grip Gym.

Thaiboksing på Grip Gym er trygt, krevende og gøy!

Utstyr: boksehansker, leggbeskytter, bandasjer og tannbeskyttere. Dette kan kjøpes hos Grip Gym ved behov.

Kundereferanser

Anne Line

“Som eliteutøver er det viktig å ha et sterkt team rundt deg som ivaretar utviklingen din innenfor alle elementer av idretten. Her er Grip Gym helt unikt. I tillegg tilbyr gymet topp utstyr innen både styrke, cardio og ulike kampsportgrener. Åpningstidene er fleksible, fra tidlig om morgenen til sent på kvelden.”

Allan

“Det fantastiske miljøet blant instruktører og de som trener her er grunnen til at jeg velger Grip Gym. Jeg har vært innom flere klubber i Oslo og omegn, men på Grip Gym føler jeg meg hjemme.”