Robin Strandberg

Robin er pr i dag den mest populære treneren på fitnessenteret Lifestyle som ligger på Fornebu, men vi har vært heldige nok til at han også er tilgjengelig her på Grip Gym fremover.

Robin har jobbet som trener i mer enn 10 år og er utdannet gjennom Elixia Education som personlig trener og gruppetimeinstruktør, som har satt grunnlaget for hans karrière innenfor treningsbransjen.

Siden den gangen har Robin jobbet fulltid innenfor treningsbransjen og opparbeidet seg mye erfaring og kunnskap ved å jobbe med de aller fleste type klienter med forskjellige mål. Robin har spesialisert seg innenfor styrke & kondisjon, kettlebells, kroppsvekt, bevegelighet, fleksibilitet, utholdenhet og pusteteknikker.

Videre er Robin en av våre gruppetimeinstruktører på elitepartiet i thaiboksing og har selv erfaring fra profesjonelle kamper både i Skandinavia og Thailand. I 2008 vant han PK1-tittelen i Patong Stadium i Phuket.

Hvis du ønsker å komme i gang med enten vanlig trening eller thaiboksing, eller om du allerede i gang men ønsker å ta det til et nytt nivå, da er Robin riktig trener for deg!